Roobet Cup: A favoritok nyertek, az Astralis–Movistar meccset elhalasztották

Roobet Cup: A favoritok nyertek, az Astralis–Movistar meccset elhalasztották

A Roobet Cup második napján a C és D csoportokkal folytatódik a verseny, így végre a MOUZt is láthatjuk akcióban!

Tegnap elindult a Roobet Cup, ahol először az A és a B csoportok csapatai játszottak. Illetve csak játszottak volna, mert a beígért négy meccsből csak három ért véget: az Astralis–Movistar Riders első pályáján, Mirage-on, a 14. kör előtt a szerver leállt és a köröket nem tudták visszaállítani később sem. A meccset végül a mai napra kellett halasztania a szervezőknek.

A szerverproblémát leszámítva egészen sima volt az első nap, eredmények tekintetében legalábbis. A favoritoknak nem okozott problémát az online kupán diadalmaskodni: a FaZe 2-0-ra (Dust2 16:8, Overpass 16:14) verte az immáron ismét mantuuval játszó OG-t, ahogyan Cloud9-nak sem akadt a torkán Complexity, bár egy hosszabbítás azért volt (Inferno 19:16, Dust2 16:7). A BIG és az Entropiq mérkőzése volt a legszorosabb a lejátszott három közül. Itt az oroszok indultak erősebben egy Overpass-győzelem (16:11) után, de tabseNék a javukra fordították a helyzetet a következő két pályán (Dust2 16:10, Mirage 16:13).

A Roobet Cup második napján a C és D csoportokkal folytatódik a verseny. A C-csoportban az ENCE, az Eternal Fire, az Imperial és a MOUZ, a D-csoportban a FURIA, a 9z, az Outsiders és a forZe játszanak.

KÖZVETÍTÉS

Mivel a csoportkörben a meccsek párhuzamosan zajlanak, ezért az Esport1TV is két közvetítéssel készül nektek! Alább a meccsekre kattintva rögtön arra a Twitch csatornára ugorhattok, ahol az a képernyőre fog kerülni a mellette szereplő időpontban. Akik az Esport1.hu pontgyűjtő felületén követnék az eseményeket, azoknak a C-csoportért ide, a D-csoportért pedig ide érdemes kattintaniuk a mai nap folyamán!

06.23. - csütörtök
12:00 - Astralis vs Movistar Riders (A-csoport, halasztott)
15:00 - ENCE vs Eternal Fire
15:00 - Outsiders vs forZe
19:00 - Imperial vs MOUZ
19:00 - FURIA vs 9z

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!