Torzsiékkal és a világ legjobb csapataival indul a Roobet Cup 2022!

Torzsiékkal és a világ legjobb csapataival indul a Roobet Cup 2022!

Június 22-30-ig egy online tornán készülhetnek a csapatok az IEM Kölnre, mindezt pedig magyar kommentár mellett élvezhetjük az Esport1TV jóvoltából!

A Roobet Cup 2022 online versenye igencsak a radar alatt szállt. Viszont elég megnézni a 250 ezer dolláros esemény résztvevőinek impozáns névsorát ahhoz, hogy azonnal felcsigázza a Counter-Strike szerelmeseit, akik már az IEM Kölnig számolják a napokat. A FaZe, az ENCE, a Cloud9 és az Astralis mellett Amerika néhány izgalmasabb felállása is jelen van, de újjáépült csapatok is debütálnak az erősebb mezőnyben, így a csere utáni Entropiqot, Outsiderst és OG-t is nézhetjük a következő napokban. A magyar rajongók szívének pedig a torzsival induló MOUZ kedvezhet: egészen jó csoportot kaptak, ahonnan egy továbbjutás már-már elvárás lehet feléjük.

A csapatokon túl további izgalmat jelent a Roobet Cup 2022 kapcsán, hogy most láthatjuk először élesben a világ legjobbjait az átalakított Ancientön játszani. Aki esetleg lemaradt volna a frissítésről, annak röviden összefoglalva: fedezékek kerültek be B-n, megszűnt A-n a CT-k egyik bejárata a lerakóra, valamint világosabb lett több szoba és a wallbang lehetőségek is csökkentek. Ezzel alighanem a T-oldal kisegítése volt a cél, a profiknak is tetszett, amit láttak, de a CT-k még Jackz és m0NESY szerint is fölényben maradnak. A Roobet Cup pedig jó lehetőség lesz ennek a kikísérletezésére.

Ami a verseny formátumát illeti, négy négyfős Bo3 GSL-csoportba sorsolták a csapatokat, a legjobb kettő jut tovább mindegyikből a rájátszásba. Itt egyenesági-kieséses rendszerben dől el a trófea sorsa. Az A-csoportban a FaZe, az OG, a BIG és az Entropiq, a B-csoportban a Cloud9, a Complexity, az Astralis és a Movistar Riders, a C-csoportban az ENCE, az Eternal Fire, az Imperial és a MOUZ, a D-csoportban a FURIA, a 9z, az Outsiders és a forZe játszanak.

Közvetítés

Mivel a csoportkörben a meccsek párhuzamosan zajlanak, ezért az Esport1TV is két közvetítéssel készül nektek! Alább a meccsekre kattintva rögtön arra a Twitch csatornára ugorhattok, ahol az a képernyőre fog kerülni a mellette szereplő időpontban. Akik az Esport1.hu pontgyűjtő felületén követnék az eseményeket, azoknak az A-csoport meccseiért ide, a B-csoportért pedig ide érdemes kattintaniuk a mai nap folyamán!

06.22. - szerda
15:00 - BIG vs Entropiq
15:00 - Astralis vs Movistar Riders
19:00 - FaZe vs OG
19:00 - Cloud9 vs Complexity

Borítókép: Roobet

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!