Y-Games PRO: Az ONYX túlélte a Play-in szakaszt, a BP5 nem

Y-Games PRO: Az ONYX túlélte a Play-in szakaszt, a BP5 nem

Az ONYX elérte a Y-Games Pro Series rájátszását tegnap este – június 27-től július 8-ig versenyezhetnek a bajnoki címért!

A csoportkör végeztével a héten már a Play-in szakaszához ért a Y-Games PRO Series, ahol az ONYX és a Budapest Five képviselik hazánkat. Mivel mindkét csapat az ötödik helyen ért célba a csoportjaikban, ezért egy extra Bo3-at kellett játszaniuk tegnap ahhoz, hogy a rájátszásban is helyet kaphassanak. Az ONYXnak ezt sikerült teljesítenie az ALTERNATE aTTAX ellen, ám a beugróval érkező BP5 alulmaradt a Dynamo Eclottal szemben.

Az ONYX–aTTaX találkozó coolioék domináns CT-oldalával indult Overpasson, ám a fordulás után az aTTaX visszajött a meccsbe, ezért alighanem még fájdalmasabb volt nekik, hogy végül az ONYX hozta a pályát 16:14-re. Mirage-on is hasonló erővel kezdtek a magyarok, 10:5-ös T-oldalt nyertek, de ezúttal a németek esélyt sem kaptak a visszatérésre – 16:7-es győzelem biztosította az ONYX 2-0-t. Ezzel az ONYX elérte a rájátszást, ami június 27-én indul és július 8-ig tart.

A Budapest Five-nak igen nehéz hete van HeavyGod elvesztése és ennek következményei miatt, a Y-Games Pro versenyén pedig ez folytatódott. Egy igen jól ismert és tapasztalt játékos, a svéd draken ugrott be segíteni nekik tegnap este, de ez sem volt elég az Eclot ellen. A csehek két pályán összesen hat kört engedtek ki a kezükből, így Infernon 16:5-re, Mirage-on 16:1-re nyertek. A BP5 tehát kiesett a Play-Inről és véget ért a szezonjuk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!