Fortnite: Ilyen formában érkezhet Luke Skywalker

Fortnite: Ilyen formában érkezhet Luke Skywalker

Luke Skywalker lehet a következő Star Wars karakter a Fortnite-ban.

A season előrehaladtával egyre több Star Wars tartalom kerül be a játékba. Kezdődött az egész a Darth Vader kinézettel, majd kiszivárgott, hogy további három karakter – Han SoloLuke Skywalker és Leia Organa – megjelenésére számíthatunk. 

A keddi frissítés után Darth Vader mint boss jelent meg a szigeten, akitől megszerezhetjük a fénykardját. Őt Rohamosztagosok kísérik, akik az E-11 Blasterrel vannak felszerelve. 

FNBRintel, az ismert leaker arra lett figyelmes, hogy egy újabb fénykard került hozzáadásra a játék fájljaihoz, ami Luke Skywalker és az NPC kódnevet viseli. Ebből arra következtethetünk, hogy Darth Vaderhez hasonlóan ő vele is egy boss-ként találkozhatunk majd, és küzdhetünk meg, hogy megkaparintsuk a fegyverét. 

Arra utaló jel jelenleg nincsen, hogy kinézetként megszerezhető lesz, azonban a távolabbi jövőben ez sem elképzelhetetlen. Ha Luke megjelenik a pályán, már két fénykard lesz elérhető, ami akár tovább is bővülhet az évad folyamán. Előreláthatólag a 21.20-as frissítéssel válik majd a játék részévé, azonban az Epic még nem erősítette meg ezeket a pletykákat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örülsz, hogy több fénykard lesz megszerezhető?

  • 29 %
  • 43 %
  • 29 %