LoL: Ezeket vásárolhatod meg a Csillagőrző-esemény során

LoL: Ezeket vásárolhatod meg a Csillagőrző-esemény során

Hamarosan érkezik a League of Legends nagy nyári eseménye, amelyhez kapcsolódóan rengeteg kozmetikai tartalom zúdul a nyakatokba.

A Riot Games minden évben próbál kedvezni a játékosoknak oly módon, hogy előveszik a "legkreatívabb" énjüket a fejlesztők, amikor összerakják a nagy nyári eseményt. Idén a Csillagőrző tematika került a középpontba, vagyis a Star Guardian-család új tagokkal bővül. A PBE-n, avagy a League of Legends hivatalos teszt szerverén már eléritek az új skineket, emote-okat és chromákat, amelyek a 12.13-as frissítéssel a rendes kliensbe is bekerülnek.

Star Guardian Nilah - 1350 RP

A LoL 161. hőse ezzel a Csillagőrző-hőskinézettel debütál hamarosan az éles szervereken. Nilah képességeiről további részleteket itt találtok.

Star Guardian Ekko - 1350 RP

Star Guardian Ekko - Prestige Edition

Star Guardian Kai'Sa - 1820 RP

Star Guardian Sona - 1350 RP

Star Nemesis Fiddlesticks - 1350 RP

Egyelőre ezeket a Star Guardian-hőskinézeteket leplezte le a Riot Games, azonban a pletykák alapján ez még csak a kezdet. A jövőben számíthattok arra, hogy Akali, Rell, Morgana, Taliyah, Quinn és Syndra kap még ebben a témában skineket, utóbbi karakter Tekintély kiadásra számíthat.

Az alábbi galériában a Star Guardian-esemény minden kozmetikai tartalmát megtaláljátok!

A Star Guardian-tartalmak első adagja a 12.13-as League of Legends frissítéssel, vagyis három hét múlva érkezik meg a hivatalos szerverekre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te megveszed majd Nilah-t a megjelenés után egyből?