Így nézne ki a 18+-os Fortnite

Így nézne ki a 18+-os Fortnite

Vér mindenhol.

Sokak szerint a Fortnite egy túlságosan gyerekbarát játék, ezért reménykednek egy kicsit véresebb frissítés vagy mód bekerülésén, ez azonban valószínűleg nem fog megvalósulni, hiszen a játékosbázis túlnyomórésze fiatalkorú.

A 12th Hour nevet viselő tartalomgyártó, már sok kiváló alkotással örvendeztette meg a közösséget, és most sem tudott ellenállni a késztetésnek, hogy közkívánatra elkészítse a 18-as besorolású Fortnite-ot. 

A munkáját YouTube-on tette közzé, amit egy nap alatt közel félmillióan tekintették meg. A felvételeken azt láthatjuk, hogy miként animálja meg a játékot úgy, hogy az valósághűbb – azaz sokkal morbidabb – legyen. Jó, nyilván ez nem teljesen igaz, hiszen egy lövés hatására nem hullik darabjaira egy test, ezek a jelenetek inkább egy Tarantino-filmbe illenének bele. 

Az autós gázolás animációja viszont új szintre emelte a játékban látottakat, hiszen annak mechanikájával sokunknak gondja akadt. Kicsit kevesebb vérrel simán elképzelhető lenne a Fortnite-ban, az általa megálmodott verzió. 

Elismerésre méltó, hogy ilyen profin kivitelezte a tőle kérteket, és ezt be is mutatta a követőinek egy videó keretében. Hála a hozzá hasonló tehetséges tartalomgyártóknak, a játék teljesen más verzióiba is betekintést nyerhetünk. Aztán kitudja a Creative 2.0 lehetséges, hogy esélyt ad majd, a hasonló funkciók személyreszabására.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örülnél, ha véresebb lenne a Fortnite?

  • 27 %
  • 45 %
  • 27 %