Fortnite: Megérkeztek az új Naruto skinek

Fortnite: Megérkeztek az új Naruto skinek

Végre bekerültek az Item Shopba.

Az első Naruto együttműködés óta eltelt több mint fél év. A négy szereplő Naruto, Kakashi, Sasuke és Sakura – játékban való megjelenése hatalmas sikert aratott, és a közösség azóta folyamatosan további karakterek behozataláért könyörgött. Az Epic Gamesnek nem is kellet több, és hosszas munkálatok után a mai napon további négy taggal bővítették a listát. 

Az elsőként bekerült szereplők négy riválisa  Itachi, OrochimaruGaara és Hinata – érkezett a második hullámmal, rengeteg kiváló kozmetikai elem társaságában. A sorozat megszállottjai számára nem is lehet kérdéses a vásárlás.

Az itemek két csomagban olcsóbban, de természetesen külön is megvásárolhatóak. Az első bundle a következőket tartalmazza: Itachi Uchiha OutfitOrochimaru OutfitStriking Shadow Snakes EmoteBlack Ops Mask Back Bling és Islandbound Ninja Loading Screen – mindez 2200 V-Bucks. 

A második csomag ára 2400 V-Bucks, a tartalma pedig a következő: Gaara OutfitHinata Hyuga OutfitGaara's Sand Cloud GliderHinata's Backpack Back BlingSand Gourd Back Bling és Shinobi Lineup Loading Screen.

Ne felejtsétek, hogy küldetések is érkeztek a az együttműködéssel, amelyek teljesítéséért ingyenes Naruto itemeket szerezhettek. Erről bővebben az alábbi cikkben informálódhattok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik kinézet tetszik a legjobban?

  • 20 %
  • 20 %
  • 0 %
  • 60 %