Fortnite: Tfue ismét kill rekordot döntött

Fortnite: Tfue ismét kill rekordot döntött

Elképesztő amit időről időre leművel.

Tfue – Turner Tenney – a 24 éves floridai streamer egykor a Fortnite legjobb játékosai közé tartozott, azonban több évnyi kemény menetelést követően, otthagyta a játékot. Ez többek között köszönhető volt annak, hogy szerinte nem a megfelelő irányba haladtak az események, és kezdett kiégni az állandó építésből. 

Chapter 3-al az Epic Games elhozta nekünk az építés nélküli módokat, amely rengeteg régi és új játékos tetszését  is elnyerte. Tfue is ennek köszönhetően adott még egy esélyt a Fortnite-nak, és ezt azóta sem bánta meg. Meglepően hamar ismét a csúcsra került, és azóta is elképesztő eredményeket ér el. A napokban például a társával – Zemie – megdöntötte a duo vs squad kill világrekordot. 

A jól összeszokott páros két idegennel társulva vágott bele a menetbe, hogy minél több kiiktatást szerezzenek a 4 fős csapatokkal szemben. Az elején rengeteg bottal találkoztak, akiket könnyedén legyőztek, így érezték, hogy ebből akár egy nagyon komoly végeredmény is összejöhet. Ezután megbeszélték, hogy ha valódi csapatokkal kerülnek tűzharcba, egy játékost mindig életben hagynak, hogy az feléleszthesse a társait, és ezáltal ők ismét kiiktatásokat szerezzenek a legyőzésükkel. 

Ez a taktika olyannyira bejött, hogy Tfue-nak 38, Zemie-nek pedig 30 kill-je lett – a két potyautasnak pedig 0-0. 

Ezzel Tfue ismét megmutatta, hogy igenis a legjobbak között van a helye. Érdemes őt nyomon követni a továbbiakban is, főleg hogyha majd a Zero Build játékmódok is nagyobb teret hódítanak a versenyek terén, hiszen Dr Disrespect 100 000 dolláros építésmentes versenyét is a Tfue és Zemie páros nyerte. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted lesz, aki még idén megdönti ezt a rekordot?

  • 22 %
  • 78 %