LoL: Így változik az egyik legnépszerűbb mitikus tárgy

LoL: Így változik az egyik legnépszerűbb mitikus tárgy

A meta egyik meghatározó elemét módosítja a Riot Games.

Három hét múlva, július 13-án érkezik csak az éles szerverekre a 12.13-as League of Legends frissítés, ugyanis hamarosan teljesen leáll hét napra a Riot Games. Mivel a kötelező szabadságig még van idejük a fejlesztőknek, ezért jó ütemben halad a munka a következő patch kapcsán. Már megmutatták, hogy milyen lesz a mini-reworkölt Sivir, a W-jére hatalmas buffot kapó Master Yi, sőt lerántották a leplet az Isteni pusztítóhoz kapcsolódó változtatásokról is. A Divine Sunderer jelenleg a negyedik legnépszerűbb mitikus tárgynak számít a kompetitív LoL-ban, csak a Kraken Slayer, az Immortal Shieldbow és a Luden's Tempest előzi meg.

Divine Sunderer változtatásai, amelyek már elérhetőek a teszt szerveren

  • Mitikus passzív: 5% páncél- és varázstörés helyett 3%-ot ad a tárgy
  • Spellblade: A közelharci karakterek a célpont 12% max HP-ja helyett 125% alap AD + 6% a célpont max HP-ját sebeznek. Távolsági karakterek a célpont 9% max HP-ja helyett 125% alap AD + 3% a célpont max HP-ját sebeznek
  • A gyógyítás a célpont ellenállása által nem csökkentett sebzés 50%-ról 100%-ra növekedik

Összességében kevesebb sebzést lehet majd kipréselni a mitikus tárgyból a sok HP-s ellenfelekkel szemben, cserében jóval több életerőt lehet visszatölteni a segítségével. A tankpusztítás helyett a túlélés lebeghet célként azon idézők előtt, akik majd a 12.13-ban ezt a tárgyat vásárolják karakterüknek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszenek az Isteni pusztító tervezett változtatásai?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.