18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS:GO Masters: Őrült izgalmakkal zárult a második elődöntő

TippmixPro CS:GO Masters: Őrült izgalmakkal zárult a második elődöntő

Szerinted melyik csapat nyeri a ma esti bronzmeccset?

Bevált taktika, hogy egy CS:GO-verseny elején nem szabad ellőnie a csapatoknak az összes puskaporukat. A legjobb, legváratlanabb köröket, a legerősebb formákat a végére kell tartogatni, hiszen ott vannak az igazán nagy téttel bíró meccsek.

A TippmixPro CS:GO Masters 2022-es szezonjában is ezt látjuk, míg az alapszakaszban egymást érték a 3-0-ás meccsek, addig a tegnapelőtti és a tegnapi elődöntők nem csak hosszúak, de szorosak és elképesztően izgalmasak voltak. Az ONYX már csütörtökön bejutott a vasárnapi döntőbe, tegnap pedig a Békéscsabai E-sport Egyesület követte őket.

Ellenfelük a Lenovo Legion Honvéd csapata volt, akik az alapszakaszban nagyon hamar az alsó ágra estek, de végül vissza tudtak vágni a Plague-nek és megérdemelten jutottak be a legjobb négy közé. Ezt megmutatták tegnap is!

Bár a meccset a BEE kezdte jobban, az LLH-nak sok szép, precíz, erős és átgondolt köre volt Mirage-on is, a force-vásárlásokról nem is beszélve. Utóbbi az egész meccsre igaz volt, elképesztő a Lenovo Legion Honvéd csapata mire volt képes a pisztolyos és SMG-s köreikben. Mirage-on ez kevés volt a győzelemhez, Overpasson és Dust2-n azonban maguk mögé utasították a békéscsabai ötöst.

A meccs azonban nem ért véget 3 pályánál. Hiába pakolt ZAL 32-t D2-n, Bo5-ös összecsapáson kellett nyerniük. Ez pedig döntő fontosságú volt, hiszen a BEE jobban bírta a hosszú meccset, erősebbek, éberebbek tudtak maradni a meccs második felére, így ha szoros végeredményekkel is, de Inferno és Nuke megnyerésével biztosították helyüket a vasárnapi döntőben.

Külön ki kell emelnünk Varga "s1cklxrd" Viktor teljesítményét, aki mintha Nuke-ra született volna. Pisztoly, SMG, AK, M4, AWP, mindegy mi volt a kezében, s1cklxrd megállíthatatlan volt az utolsó pályán, ezzel pedig nem kis löketet adott csapatának a pályagyőzelemhez, amivel 3-2-ra tudtak győzedelmeskedni az LHH felett.

Vasárnap este tehát az ONYX és a Békéscsabai E-sport Egyesület küzd meg egymással a bajnoki címért. Ám előtte még lesz egy másik meccs is. Ma este 6 órától újra szerverre lép az LLH, ellenfelük pedig az IAS-csapata lesz. Ők ketten a bronzéremért küzdhetnek ma.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!