Újabb sci-fi FPS-t kapunk, de kell ez nekünk?

Újabb sci-fi FPS-t kapunk, de kell ez nekünk?

Az Alien: Isolation készítői ismét űrutazásra invitálnak minket.

Egy újabb űrben játszódó shooter érkezik, és sokan felhúzhatják a szemöldöküket, hogy minek. A piac tele van hasonló játékokkal, amelyek közül sok kudarcot vallott.

Azonban a Hyenas névre keresztelt játékot készítő Creative Assembly is tisztában a kockázatokkal, ezért igyekeznek minél jobban bevonni a játékosokat és a visszajelzéseikre támaszkodva fejleszteni tovább a játékot.

Az órási népszerűségnek örvendő Alien: Isolation alkotói azonban már több alkalommal bizonyították, hogy remek játékokat adnak ki a kezük közül, így joggal remélhetjük, hogy ez az őrült multiplayer FPS sem okoz majd csalódást.

Már négy éve dolgoznak a projekten - amely a tervek szerint jövőre jelenik meg -, és azzal próbálnak meg kitűnni a tömegből, hogy tettek a játékba egy csavart. Négy háromfős csapat mérkőzik meg egymással nullgravitációs környezetben. A cél mindegyik csapat számára különféle popkulturális ereklyék (Sonic-figura, vagy épp Rubik-kocka például) megkaparintása és kimenekítése a pályáról. Mindezt a Marson a leggazdagabb emberektől kell visszalopni.

„A milliárdosok végre eljutottak a Marsra, messze maguk mögött hagyva a Földet és az adószámlákat. A zéró gravitációs technológia, amely az utazásukat hajtotta, szétzúzta a bolygónkat, és magunkra hagyott minket a 'Taint' nevű sodródó nyomornegyedben. Az egyetlen dolog, ami a gazdagokat érdekli, azok a ritka csecsebecsék, amit a romok közül zsákmányolnak, hogy díszítsék velük a marsi kúriáikat. Itt az ideje, hogy visszalopjuk őket” - írta le a történetet az egyik fejlesztő.

Nektek tetszik az előzetes alapján?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Végigjátszottad az Alien: Isolationt?

  • 17 %
  • 83 %