CoD: Volt párja sodorhatja bajba a Warzone-streamert

CoD: Volt párja sodorhatja bajba a Warzone-streamert

A gyanú szerint a streamer több olyan eszközhöz is folyamodott, ami nem túl szabályos vagy etikus.

Nagy bajba kerülhet SideLogic. Az ausztrál játékos nagy népszerűségnek örvend több közösségi platoformon is, TikTokon 2,1 millió követője van, de Twitchen is 143 ezres tábort szedett össze. Utóbbi oldalon általában a Call of Duty: Warzone játékkal szokott játszani, amiben meglehetősen sikeres. Ám most úgy tűnik ezt nem pusztán tehetségének köszönheti.

A CoD-játékokban még mindig sok problémát okoznak a csalók és az ügyeskedők. Hasonlóval vádolja SideLogicet is ex-barátnője, aki egy hosszú Twitter-bejegyzésben mutat rá arra, hogyan tüntetheti fel magát a streamer jobbnak, mint amilyen valójában.

Ebben a lány többféle módszert leír. Például szerinte SideLogic off stream öldökli az AFK játékosokat, hogy jobb gyilkosság/halál aránya legyen. Hivatkozott arra is, hogy azért csinál több fiókot (ezáltal nehezebb őt ellenőrizni), mert mindig betelik a barátlistája. Rendszeresen letiltja azokat akik jól játszanak, hogy többet ne kerüljön velük össze.

De olyat is említ a hölgy, hogy SideLogic időnkét kikapcsolja a segítő programokat, hogy úgy tűnjön, neki is lehetnek rosszabb meccsei. Amikor pedig valaki gyanút fog, akkor törölteti a videót, valamilyen jogi problémára hivatkozva.

Természetesen a streamer is reagált a vádakra.

„Egy történetnek mindig két oldala van, és hamarosan elmondom az enyémet” - mondta.

Hogy mi lesz a sorsa, beigazolódnak-e a vádak, egyelőre nem tudni.

Szoktad nézni SideLogic streamjeit?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szoktad nézni SideLogic közvetítéseit vagy videóit?

  • 100 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %