Roobet Cup: Meglepték torzsiékat a törökök, kiesett a MOUZ!

Roobet Cup: Meglepték torzsiékat a törökök, kiesett a MOUZ!

A csoportkör utolsó napja a meglepetésekről szólt a Roobet Cupon, kiesett a MOUZ és a FURIA is.

Véget ért a Roobet Cup 2022 csoportköre, miután vasárnap kiesett az OG, a Complexity, a MOUZ és a FURIA, így továbbjutott a FaZe, az Astralis, az Eternal Fire és a 9z. A mai napon már a rájátszással folytatódik az online torna, sajnos torzsiék nélkül, de izgalmakban így sem lesz hiány.

A csoportkör utolsó napja a meglepetésekről szólt. Aligha számított bárki is arra, hogy XANTARES Eternal Fire-je képes lesz felülkerekedni a MOUZon vagy a 9z megveri a FURIAt. Pedig mindkét esetben a favoritok kezdtek jobban, torzsiék 16:2-es Nuke-ot hoztak a törökök ellen, arTék 16:11-es Overpasst nyertek. Ezt követően mindkét találkozón magukra találtak a gyengébbnek tartott csapatok: az Eternal Fire elhozta Mirage-t (16:12) és Infernot is (16:13); a 9z dominált Ancientön (16:4) és hosszabbításban elcsente Mirage-t (19:17). A FaZe (2-1 az OG ellen) és az Astralis (2-1 a Complexity ellen) is szorosabb mérkőzéseket játszottak, de legalább győzelemmel vonulhattak pihenőre.

Rájátszás

Korábban hibátlan mérleggel továbbjutott a csoportokból a BIG, a Cloud9, az ENCE és a forZe, hozzájuk csatlakoznak most a tegnap esti nyertesek, azaz a FaZe, az Astralis, az Eternal Fire és a 9z. A rájátszásban egyenesági-kiesés formátumban küzdenek a csapatok ma délutántól kezdve egészen a csütörtöki döntőig. A negyeddöntős párosítások közül egyértelműen a keddre időzített ENCE vs. FaZe találkozó tűnik a legizgalmasabbnak, de érdekes lesz látni azt is, hogy a tegnap meglepetést okozó ötösök mire mennek a nagyobb nyomás alatt.

KÖZVETÍTÉS

A Roobet Cup rájátszását az Esport1TV Twitch csatornáján vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén is élőben, magyar nyelven követhetitek a héten. Semmiképp se hagyjátok ki!

06.27. - hétfő
15:00 - BIG vs. Eternal Fire
19:00 - Cloud9 vs. 9z

06.28. - kedd
15:00 - ENCE vs. FaZe
19:00 - forZe vs. Astralis

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!