Benjyfishy otthagyja a Fortnite-ot a VALORANT-ért

Négy év után ér véget a Fortnite pályafutása. 

Aki valamilyen szinten nyomon követte a Fortnite versenyeket az elmúlt években, annak biztosan ismerősen cseng a Benjyfishy név. A most 18 éves profi játékos, még 14 éves korában kezdett el játszani az Epic Games Battle Royale-jával, és hatalmas sikereket ért el benne. Minden tornán a legjobbak között szerepelt – sokszor a társa, MrSavage oldalán –, és ez idő alatt Twitch-en közel 4 millió követőre tett szert. 

Már a Fortnite-os karierje előtt is tehetségesnek bizonyult a játékok világában, hiszen csupán 12 évesen Leauge of Legends-ben elérte a Platina 1-et, CS:GO-ban pedig Supreme rangot. Később mégis a Battle Royale mellett döntött, és nyilatkozata szerint egy percét sem bánta meg, annak ellenére, hogy most búcsút vesz tőle.

„Elképesztően hálás vagyok, hogy az elmúlt négy évben a Fortnite-tal játszhattam, egy álmom vált azzal valóra, hogy profi játékos lehetek."

Benjyfishy az elmúlt időszakban már inkább játszott a VALORANT-tal stremben, és azon kívül is, amellyel kapcsolatban azt mondta, hogy a Fortnite-világbajnokság óta nem szórakozott ilyen jól. Azt szeretné, hogy a profi pályafutása alatt azzal foglalkozzon amit szeret, és ez most számára a Riot Games játéka. 

Benjy marad az NRG-nél, akik a továbbiakban is támogatni fogják. Ezentúl a Twitch és a YouTube-csatornáján is főként VALORANT-tal találkozhatunk majd. Érdemes lesz nyomon követni, hiszen egy nem akármilyen tehetségről van szó, aki most minden idejét abba fekteti, hogy eredményeket érjen el egy újabb competitive játékban. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik játékot szereted jobban?

  • 40 %
  • 60 %