Fortnite: Ilyen lesz a júliusi Crew Pack

Fortnite: Ilyen lesz a júliusi Crew Pack

Ez lesz az addigi legjobb csomag?

Már most kiderült, hogy mit kapnak a júliusi Crew Pack előfizetők, és örülünk a látványnak. Ez a csomag egy viszonylag új rendszer, ahol havi 3589 forintért megkapunk egy szettet, ami a többi ajánlathoz képest ár-érték arányban nagyon megéri. A kinézeten és a hozzátartozó kozmetikai elemeken túl a miénk 1000 V-Bucks és az aktuális Battle Pass is – ha az már megvan, akkor további 950 V-Bucks. 

iFireMonkey – Fortnite leaker – osztotta meg elsők között a követőivel, hogy mit fog tartalmazni a következő csomag.

Egy igazán különleges kinézetről van szó, amiért már most rajong a közösség. A várhatóan két stílussal rendelkező kinézeten túl, kapunk egy polipos back blinget, egy esernyős glidert, egy esernyős pickaxe-et, 1000 V-Bucsot, a Battle Pass-t és most grátiszba a Save The World-öt is. 

Azt érdemes tudni, hogy ha megvásárolod az egyik ilyen csomagot, akkor a jövőhavit is megkapod – ingyen –, kivéve a V-Bucks-ot és a Battle Pass-t. Hasonlóan fontos, hogy ha már nem szeretnéd folytatni az előfizetést, akkor le kell mondanod, különben automatikusan vonja le a pénzt a továbbiakban. Az vásárlás megszüntetéséről, az alábbi cikkben írtunk.

A csomag július 1-étől lesz megvásárolható az Item Shopban egy hónapon keresztül, és ezek már később nem beszerezhető tárgyak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik a júliusi Crew Pack?

  • 50 %
  • 30 %
  • 20 %