Fortnite: További három új terület érkezett

Fortnite: További három új terület érkezett

Ez még csak a kezdet.

A jelenlegi seasonnel felkerült a szigetre a Reality Tree, ami egyre nagyobb hatást gyakorol a pályán található területekre. Az óriási fa gyökerei elkezdtek terjedni, és lassan behálózzák az egész szigetet, az érintett POI-kon pedig nagymértékben módosítanak. A legutóbb arról számoltunk be, hogy Logjam megváltozott, miután a fa leuralta a területet. Három régről ismerős építmény váltja most ott egymást véletlenszerűen. 

A gyökerek azóta is folyamatosan nőnek, és egyre inkább behálózzák Tilted Towers környékét és Butter Barnt. Shiina  Fortnite tartalomgyártó  egy tweetben tette közzé, hogy a legújabb információk szerint mostantól három terület váltakozik Butter Barnnál is.

A fenti képeken azok a POI-k láthatóak, amelyek Logjamnél tapasztaltakhoz hasonlóan cserélni fogják egymást. Mindhárom terület ismerős lehet a Fortnite régebbi időszakaiból, ebből kiindulva pedig már kétségünk sem lehet afelől, hogy a továbbiakban is már kikerült egységek megjelenésére számíthatunk a szigeten.  

Ahhoz, hogy tudjuk hol történik a következő változás, követnünk kell a Reality Tree terjeszkedését, és figyelnünk, hogy merre jelenik meg a legújabb fa. Ti mire tippeltek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik terület tetszik jobban?

  • 20 %
  • 60 %
  • 20 %