LoL: Hősök, akik halálra várakoztatnak

LoL: Hősök, akik halálra várakoztatnak

Kilenc hős, akinek a képességei olyan sokáig tartanak mozgásképtelen állapotban, hogy egy örökkévalóságnak érezzük.

A League of Legends világa az utóbbi időben nagyon felgyorsult. A Riot emiatt a 12.10-es patch során egy kicsit növelte a hősök ellenállását, azzal a céllal, hogy mérkőzések lassuljanak, a csapatharcok átláthatóbbak legyenek. Ennek ellenére egy hosszabb tömegirányító hatás még mindig végzetes nagyon sok hős számára. Körülbelül két másodperc alatt simán eltörölnek a föld színéről, főleg, ha nem csak egy ellenség támad.

Néhányan azonban még ennél is tovább tudják az ellenfeleket mozgásképtelenné tenni. Az alábbi kilenc hős legalább 2,5 másodpercig szögez a földhöz. Van amelyiknél cselekvésképtelenek is leszünk, de nem minden esetben. Fontos, hogy csak egyetlen képességet vettünk figyelembe, a CC-láncot alkotó hősöket nem, így hiába tud például Amumu sokáig elkábítani, ő nem szerepel a listán.

Az is fontos, hogy az alábbi képességeknél előfordulhat, hogy csak bizonyos feltételek teljesülése esetén alakul ki a maximális időtartam. Nézzük kik azok a hősök, akik képességeinél úgy érezzük, hogy soha többé nem szabadulunk:

A leghosszabb CC-vel Ashe rendelkezik. Azonban nála teljesülnie kell feltételnek. A végső képessége egy óriási nyíl, ami végigszáguld az egész térképen, ha nem talál ellenfelet. Amennyiben valakinek nekiütközik, azt elkábítja a megtett úttól függően. Ahhoz, hogy ez 3,5 másodpercig tartson, 2800 egységet kell legalább repülnie.

Ezután érkezik az ultival felerősített Karma W, majd az Aurelion Sol Q-ja és a leghírhedtebb mind közül: a Morgana Q. Ez a képesség a meme-gyártók kedvence, a LoL-játékosok rémálma. Ugyan nem kábít el, tudunk támadni közben, de ennél a képességnél tényleg az az érzésed, hogy soha nem szabadulsz.

De hasonló a helyzet Malzahar végső képességével, amely ráadásul point-and-click, így nem tudjuk kikerülni sem. Veigar ketrece szintén nagyon idegesítő tud lenni, mert érezzük, hogy innen nincsen menekvés, ráadásul akkor is 2,5 másodpercig tart, ha csak az utolsó 0,1 másodpercben értünk hozzá. Óriási sebzést okozó kombóját nagyon nehéz túlélni, ha egyszer elkapott.

De Neeko E-je, Maokai ultija és Lillia végső képessége is legalább 2,5 másodperce kötelez minket szobrozásra.

Téged melyik tömegirányító képesség idegesít a legjobban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Téged melyik hős cc-je idegesít a legjobban?

  • 66 %
  • 9 %
  • 6 %
  • 3 %
  • 9 %
  • 9 %