Ingyenes Fortnite kinézetet szerezhetünk a Fall Guys együttműködés során

Ingyenes Fortnite kinézetet szerezhetünk a Fall Guys együttműködés során

Összesen öt jutalom zsebelhető be.

A Fall Guys a 2020-as év egyik legsikeresebb játéka volt, és új szint sikerült hoznia a Battle Royale-ok világába. A résztvevőknek akadálypályákon kell egymással versenyezniük, míg végül a 60 játékosból csak egy marad. A Fortnite-hoz hasonlóan a Fall Guys is az Epic Games alá tartozik, és nemrégiben tették ingyen letölthetővé, aminek a hatására özönleni kezdtek az érdeklődők. 

Régóta pletykálták, hogy a két játék között együttműködés van készülőben, amely a héten végre elkezdődött. A Fall Guysban Crown Clash küldetések teljesítésével, Fortnite itemekre tehetünk szert.

Ahhoz, hogy a tweetben látható jutalmakat megkapjuk, összesen 100 Fall Guys menetben kell részt vennünk. 10 mérkőzést követően miénk a Stacked! Spray, 20 menet után a Stacked With Love Emoticon, 40 után a Sweet Clementine Pickaxe, a 70. játék befejeztével a Waffler Backbling és 100 menetet követően pedig a Major Mancake Outfit.

Ez nagy árnak tűnik pár ingyenes kozmetikai elemért, azonban a Fall Guys valóban egy szórakoztató játék, amire ha rákap az ember, könnyedén elrepül az idő. A feladatok teljesítésére július 11-ig van lehetőségünk.

Nagyon fontos, hogy ugyanazt az Epic Games-fiókot használd mind a két játékhoz különben lehet, hogy nem kapod meg a jutalmat. Sok sikert mindenkinek és jó szórakozást.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Megcsinálod a küldetéseket?

  • 18 %
  • 36 %
  • 45 %