Kiderült, mikor jelenik meg a High on Life

Kiderült, mikor jelenik meg a High on Life

A fejlesztő Squanch Games bejelentette, hogy a High on Life című, fejvadász sci-fi shooter október 25-én érkezik.

Már nem kell sokat várnunk a High on Life-ra. Két hete a hivatalos trailer megjelenésekor számoltunk be róla, hogy érkezik Rick és Morty egyik alkotójának számító Justin Roiland őrült lövöldözős játéka, de akkor még a megjelenési dátumot nem ismertük. A fejlesztő most ezt egy új, a játékhoz kapcsolódó animációs rövidfilm mellett hozta nyilvánosságra: október 25. A készítők humorához híven ez azonban nem valami új játékmenet vagy esetleg történetrészlet. Ezek független kis jelenetek, amelyek a játék során bukkannak fel.

Útközben rengeteg furcsa és bolondos figurával találkozunk majd, köztük a fegyvereiddel. Jól olvastad! Ezek ugyanis érzékeny lények, akik folyamatosan fecsegnek miközben használod vagy újratöltöd őket. Ha szereted Roiland jellegzetes humorát, akkor már tudod, mire számíthatsz. A „Guy in a Hole” és a „The Brand New This” című rövidfilmeket alább megnézheted.

Várod a játékot?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Várod a megjelenését?

  • 67 %
  • 33 %
Gaming - Komplett egészségközpont a karunkon – leteszteltük a Huawei Watch GT 5 okosóráit

Az elmúlt években annyi viselhető okoseszközt dobott piacra a Huawei, hogy újságíró legyen a talpán, aki számon tudja tartani a zsinórban érkező, különböző funkciókkal felturbózott modelleket. Hozzám a Watch GT okosóra-széria két legújabb tagja, a Watch GT 5 és a GT 5 Pro futottak be nemrégiben, amelyeket felválta, több napon keresztül viseltem, és ez idő alatt az alábbi vélemények fogalmazódtak meg bennem.