Gaming: Tényleg megjelenhet a Ubisoft AAA-kategóriás kalózos játéka

Gaming: Tényleg megjelenhet a Ubisoft AAA-kategóriás kalózos játéka

Újabb bizonyítékok a lehetséges megjelenésre.

Eredetileg 2017 júniusában, az E3-on mutatta be a Ubisoft az Assassin's Creed IV: Black Flag szellemi örökösének tekinthető Skull & Bones. A kalózos téma maximumra pörgetése lélegzetelállítóan festett a képernyőkön, azonban a 2018-as második hivatalos videó után teljesen elnémultak a csatornák. Az évek teltek, a rajongók kezdtek kiábrándulni a projektből, de itt a legfrissebb hír, ami bizakodásra adhat okot. Az ESRB-oldalon (Entertainment Software Rating Board, korhatárbesorolása a szoftvereknek) felbukkant a Skull & Bones, méghozzá egy M-címkével (Mature 17+), azaz kifejezetten erős tartalomra számíthattok a programtól.

De miért kell besorolni a játékot a felnőtteknek szóló kategóriába?

Az ESRB leírása alapján belső nézetből élhetik át a gamerek a tengeri csatákat, átvezető videókon fröcsköl a vér, lövöldöznek egymásra, valamint kaszabolják egymást szúró-vágó eszközökkel a kalózok. Emellett explicit módon jelennek meg a már elhullott karakterek, nem spórolnak a fejlesztők az erőszakos jeleneteken. Nem spórolnak a fejlesztők a szárazföldi részeken sem, bordélyházak és örömlányok csalogatják a játékosokat, valamint az ópiátok készítése sem marad majd ki a küldetések sorából. Mindezeket megfejelték egy káromkodásokban gazdag szövegkönyvvel, vagyis nagyjából arra kell számítani, mint a The Witcher 3: Wild Huntban, amely játék szintén M-es besorolást kapott.

A Skull & Bones újabb felbukkanására remélhetőleg nem kell sokat várni, ugyanis a Ubisoft jelezte, hogy részt vesznek a 2022-es, augusztusi Gamescomon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Téged érdekel valamennyire ez a kalózos játék?