Megérkezett az első gameplay trailer a Monkey Island legújabb részéhez

Megérkezett az első gameplay trailer a Monkey Island legújabb részéhez

Guybrush Threepwood visszatér, hogy megfejtse a Monkey Island titkát.

Yo-ho, yo-ho, mert kalóznak lenni oly jó. Így érezhették magukat a Lucasfilm Gamesnél és a Devolver Digitalnál is, ugyanis áprilisban bejelentették, hogy a legendás sorozat, a Monkey Island visszatér. Most leleplezték az előzetesét a játéknak, amely várhatóan még idén megjelenik.

A point-and-click kalandjáték már négy részt megélt, azonban a sorozat megteremtője, Ron Gilbert a második után elhagyta a céget, a harmadik és negyedik rész munkálataiban már nem vett részt. Most visszatért ő is, ami jó hír a rajongók számára, és garanciát kapunk arra, hogy nem csalódunk majd a folytatásban. Gilbert azt már korábban nyilatkozta, ha valaha visszatérnek ehhez a játékhoz, akkor az az első két játék történetét folytatja majd, ez most beigazolódott.

A sorozat főhőse természetesen ezúttal is Guybrush Threepwood lesz, és az előzetes alapján van esély arra, hogy ezúttal már fény derül a Monkey Island titkára. Ráadásul a hangok többsége is nosztalgikus érzéseket vált majd ki a rajongókból, ugyanis a szinkronszínészek nagyrésze szerepelni fog a legújabb részben is.

Azért a jó hírek mellé akad kevésbé örömteli is. A megjelenéskor ugyanis csak PC-re és Nintendo Switchen lesz elérhető, konzolokon nem. Aki Xboxon és PlayStationön szeretne vele játszani, annak még várnia kell.

Várod már a folytatást? Melyik korábbi rész volt a kedvenced?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik volt a kedvenced Monkey Island-játékok közül?

  • 0 %
  • 14 %
  • 57 %
  • 14 %
  • 14 %