Akciófigyelő: Három ingyenes játék is vár rád Epicen, csapj le rá még ma

Akciófigyelő: Három ingyenes játék is vár rád Epicen, csapj le rá még ma

Több mint 15 000 forintot spórolhattok az Epic Games eheti ingyenes videójátékaival.

Úgy tűnik, hogy az Epic Games Store szeretné a mennyiségre helyezni a hangsúlyt, ugyanis a múlt héten kettő, most három darab ingyenes videójátékkal kedveskedik minden felhasználójának. A következő egy hétben nulla forintot kell fizetned a Geneforge 1: Mutagen, Hood: Outlaws & Legends és az Iratus: Lord of the Dead kombóért, amelyek teljesen áron közel 20 000 forintba kerülnek ezen a platformon.

Geneforge 1: Mutagen

Egy különleges indie-RPG az első cím, amelyért nem kell fizetned a következő hét napban. Rengeteg képesség, kincs és harc vár rád a retro-stílusú világban, amelyben a mutáns szörnyek armadáján egyáltalán nem szabad meglepődni.

Hood: Outlaws & Legends

A tökéletes rajtaütést kell végrehajtanod csapatoddal a középköri környezetben. Az előzetes videók alapján egy remek kooperatív mókának tűnt a játék, a valóság azonban megmutatta az árny oldalt is. Ennek ellenére a PvPvE játékmenetben van kakaó, de néhány menet után gyorsan rá lehet unni a repetitív feladatok elvégzésére. Folyamatosan próbálkozik új térképekkel és karakterekkel a Sumo Digital csapata, hogy még többen ismerkedjenek meg ezzel az egyedi ötlettel, de az ingyenessé tétel mutatja, hogy sajnos nem sikerült megváltani vele a világot.

Iratus: Lord of the Dead

Ha szeretted a Darkest Dungeont, akkor mindenképp tegyél egy próbált az Unfrozen fejlesztői által készített programmal. A sötétség seregeinek legyőzése nem egyszerű feladat, azonban nekromantaként zombik, élőhalottak, csontvázak és más szörnyen hasznos társak lehetnek ebben segítségedre.

Az ingyenes Geneforge 1: Mutagen, Hood: Outlaws & Legends és az Iratus: Lord of the Dead videójátékokat július 7-én délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már a Hood: Outlaws and Legends játékkal?