LoL: Két olyan hős van, amelyik 1000 napnál régebb óta vár új skinre

LoL: Két olyan hős van, amelyik 1000 napnál régebb óta vár új skinre

Jelenleg két olyan hős van, amelyik a legendás "1000-napos klub" tagja.

A Riot Games folyamatosan ontja magából a hőskinézeteket, amelyeket a játékosok lelkesen megvásárolnak összekuporgatott RP-jükből. Vannak azonban olyan hősök, amelyekre csak nagyon-nagyon ritkán dobnak ki egy-egy skint. Ennek oka, hogy kevesen játsszák, esetleg nem tudják hozzácsatolni egyetlen tematikához sem a champet. Jelenleg kettő karakter van, amelyik 1000 napnál régebb óta vár új kozmetikai tartalomra, azonban mindkettő esetében meg lehet magyarázni a grafikusok döntését.

Dr. Mundo (1304 napja új skin nélkül)

2021 májusában reworkölték, azaz dolgozták újra Zaun őrültjét. Felújították vizuálisan (új animációk), lecserélték a szövegeit, megváltoztatták a hangeffekteket, valamint a legfontosabb, hogy teljesen átalakították a képességeit. Gyakorlatilag egy új hőst alkotott meg a Riot, így szigorúan véve csak kicsit több, mint egy éve nem kapott "új" kinézetet Mundo. 

Udyr (1052 napja új hőskinézet nélkül)

Gőzerővel dolgoznak a programozók az Udyr-reworkön, amely hamarosan megérkezhet a szerverekre. Bel'Veth és Nilah után ez a következő projekt, amelyet megígértek, hogy nem húznak tovább. Mivel a Riot pontosan tudja, hogy a teljes átalakítás a meglévő skineket is érinti, ezért nem céljuk most újat kiadni a bőrváltóhoz, mivel megújult változatában olyan lesz, mintha legyártottak volna egy rakat sosem látott kozmetikai tartalmat hozzá.

Az alábbi képre kattintva megtekintheted Dr. Mundo és Udyr jelenleg elérhető összes hőskinézetét!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Szerinted melyik hónapban érkezik meg az éles szerverekre az Udyr-rework?