A DOOM már elfut egy gyorséttermi rendelő automatán is

A DOOM már elfut egy gyorséttermi rendelő automatán is

A játékot újabb platformra adaptálták, igaz kicsit nyakatekert módon. 

Az 1993-ban megjelent DOOM játékkal hatalmasat alkotott az id Software és sikerült lefektetniük az FPS műfaj alapjait. Az alkotás klasszikussá vált az elmúlt közel 30 évben és egyes elvetemült rajongók szinte hobbit csinálnak abból, hogy nem megszokott platformokra adaptálják Doomguy kalandjait. Legutóbb egy lelkes moddernek hála már a LEGO figurák is öldökölhették a démonokat egy ici-pici képernyőn, ha kíváncsiak vagytok a megoldásra, katt az alábbi cikkre!

Azt hinné a gyanútlan gamer, hogy a DOOM fanatikusok már nem nagyon tudnak újat mutatni, hiszen a LEGO kocka mellett láttuk már futni a játékot terhességi teszten, krumplimeghajtásos számológépen, futópadon, illetve iPodon is, azonban most egy egészen új szintre emelték a lassan mémmé váló jelenséget. Egy jt nevű felhasználó pár napja arról Tweetelt, hogy valaki egy McDonalds gyorsétterem rendelő automatájára rakta fel a játékot, igaz kicsit nyakatekert módon lehetne tolni rajta, mivel a nézet vertikálisan van a képernyő kialakítása miatt. Elsőre nem nagyon hittünk a szemünknek és sokan talán kamunak gondolják a dolgot, viszont a hivatalos oldal is felkarolta a bejegyzést, szóval valószínűleg nem kamu. 

A helyzet tehát kezd elkanászodni, azonban alig várjuk a következő platformot amire rárakják a DOOM-ot. Gyorsan ötletelve picit, a játékot szívesen megnéznénk például óriás LED falon a Times Square-en, egy modern autó digitális műszerfalán, esetleg valamilyen más különleges kütyün. A legelhivatottabb rajongók egyébként saját subredditet tartanak fent a témának Will it run DOOM? néven, amit ITT tudtok elérni. Jó böngészést! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!