Iszonyat menő lett a Mjölnír bőrbe bújtatott Xbox

Iszonyat menő lett a Mjölnír bőrbe bújtatott Xbox

Az új Thor filmhez készült kiadás csak limitált példányszámban készült. 

A Stranger Things 4-ik évadának apropóján a Microsoft készített egy rendkívül jól kinéző, limitált kiadású Xboxot, amit a szerencsés rajongók is megkaparinthattak egy nyereményjátéknak köszönhetően. A konzol alapvetően a 80-as évek kazettás magnói alapján készült egy kis csavarral, ugyanis a Hellyel lefelé csápjai már egy kicsit megcsócsálták és benőtték. Ha kíváncsiak vagytok az egyedi darabra, katt az alábbi cikkre!

A rajongóknak nagyon bejött az egyedi konzol, szóval a Microsoft úgy gondolta, készítenek egy különleges változatot a hamarosan érkező Marvel film, a Thor: Szerelem és mennydörgés tiszteletére is. A Mjölnír formát kapott Xbox Series X-et az alábbi bejegyzésben tekinthetitek meg, ráadásul meg is nyerhetitek, ha szerencsések vagytok. A nevezéshez nem kell mást tennetek, mint bekövetni Twitteren az Xbox oldalát és retweetelni a bejegyzést a posztban szereplő hashtaggel. 

A dizájnba egyébként csak egy ponton lehet belekötni, a markolat résznél, ugyanis így problémás lehet a konzol elhelyezése a setupban. Ettől függetlenül ismét egy remek darabot rakott össze a Microsoft és nagy kár érte, hogy igencsak limitált kiadásban készítették el. Nektek egyébként hogy tetszik a gép? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!