Fortnite: Három tökéletes pálya a bemelegítéshez

Fortnite: Három tökéletes pálya a bemelegítéshez

Fontos, hogy felkészülve érkezzünk a csatába.

A Fortnite Creative-ban található bemelegítő és szerkesztő pályák segítségével, könnyedén formába jöhetünk a Battle Royale meccsekhez való csatlakozás előtt, és kellő mennyiségű játékkal a képességeinket is gyorsabban fejleszthetjük. Tömegével találkozhatunk ilyen térképekkel, amelyek más és más módon próbálnak segíteni az odaszánt játékosoknak. A bemelegítő pályákon általában más játékosok ellen pörgős csatákban vehetünk részt, míg a szerkesztő térképeken az építési képességeinken csiszolhatunk.

Megpróbáltunk összeszedni három olyan pályát, amelyek között szerintünk mindenki talál számára megfelelőt, ami hasznára lehet a jövőben.

 Edit Pump Wars 

Ezen a térképen rögtön a dolgok közepébe csöppenünk, hiszen az építésen és egy Pump Shotgunon kívül nem számíthatunk másra ráadásul a terület is szűkös. Itt akár 15 perc alatt formába kerülhetünk, hogy utána teljes erőbevetéssel indulhassunk a koronáért vívott harcba. Ezzel a kóddal tudtok belépni: 1478-6145-6503

 Jordystorm Edit Course 

Aki szeret egyedül bemelegíteni, annak ez a map való. A több tucat különböző szerkesztési lehetőség miatt minden játékos számára tökéletes pálya ahhoz, hogy bemelegítsen, és tovább csiszolja az építési tudását. A hozzá való kód: 4240-3520-4824

 Edit Piece Control and Aim Warm Up 

Ez a pálya rendhagyó módon figyelembe veszi a Chapter 3 során bekerült elemeket is, így lehetőségünk van csúszás közben szerkeszteni, és hasonló hiánypótló dolgokat végezni az alap mechanikák mellett. A 3917-0476-8838-as kóddal belépve válogathattok a lehetőségek közül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik térkép tetszik a legjobban?

  • 50 %
  • 25 %
  • 25 %