Ez lenne a legszórakoztatóbb Fortnite pálya?

Ez lenne a legszórakoztatóbb Fortnite pálya?

Mr Monkey ismét hatalmasat alkotott.

A Fortnite Creative módja az a hely, ahol a játékosok a kezükbe vehetik az irányítást, és elképesztő dolgokat hozhatnak létre. Megszámlálhatatlan mennyiségű játékmód készült már, amelyek közül jó pár a Battle Royale izgalmasságával vetekszik. Szerencsére ezt az Epic Games időben észrevette, és egyre nagyobb hangsúlyt fektet a kreatív játékokra. Ennek a legfőbb bizonyítéka, hogy hamarosan érkezik a Creative 2.0, ami még nagyobb mozgásteret biztosít majd a tartalomgyártóknak és a felhasználóknak egyaránt. 

Szerencsére addig sem kell csüggednünk, hiszen jobbnál jobb tartalmak készülnek napiszinten, amelyek közül most az Fortnite is kiemelt egyet.

A videón látható Color Dash pályát Mr Monkey – az ismert tartalomgyártó – hozta létre ügyelve arra, hogy minden résztvevőnek a maximális szórakozást nyújtsa. A map lényegét a színes padlóelemek adják, amelyek közül mindig van egy kiválasztott, a többi pedig eltűnik. A játékosoknak minél hamarabb el kell érniük a jelzett színt, hogy elkerüljék a zuhanást. A menet addig tart, míg egy autó marad, ezáltal pedig megszületik a győztes. 

Azért, hogy a kiesők se unatkozzanak, különböző minijátékok vannak beiktatva a várakozók számára. Ennek köszönhetően egy pörgős és felettébb szellemes játékban vehetünk részt a barátaink vagy akár idegenek társaságában. A pályát a következő kóddal érhetitek el: 0321-8998-8494

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Tetszik ez a pálya?

  • 27 %
  • 36 %
  • 36 %