Három különleges Fortnite Creative 2v2 pálya

Három különleges Fortnite Creative 2v2 pálya

Tökéletes lehetőség a gyakorlásra.

A Creative pályák a felhőtlen szórakozáson túl lehetőséget biztosítanak arra is, hogy gyakoroljunk, és tapasztalatot szerezzünk a Battle Royale menetekben való könnyebb boldoguláshoz. Különösen jól jön ez amikor nem egyedül játszik az ember, és össze szeretne szokni a csapattársával, hogy ezt a tudást később kamatoztathassák. 

Ennek apropóján összeszedtünk most három különböző 2v2 pályát, ahol a duók tesztelhetik tudásukat, és kiváló környezetben fejlődhetnek.

 Preengle Realistik 2v2 

Ez a pálya a váltakozó térképeknek és viharzónáknak köszönhetően, nagy változatossággal rendelkezik és egyáltalán nem monoton. Itt egy realisztikus környezetben a lootolást követően küzdhetünk meg a győzelemért az ellenfelekkel. A következő kóddal léphetünk be: 8524-0473-0286

 PCL Zonewars 2v2 

Itt a gyorsaságé a főszerep, hiszen a menetek pörgősek, a pálya kicsi és nem igazán van idő pihenni. Megfelelő a Battle Royale előtti bemelegítésre, és a harcban szükséges készségek gyors elsajátítására. A 8520-0656-6060-as kóddal érhetitek el.

 P.R.O. 2v2 Gunfight 

Ez egy teljesen egyedi játékmenettel rendelkező alkotás, ahol inkább a szórakozásé a főszerep. Érdekes pályákon harcolhatsz a társad oldalán, különféle fegyverek igénybevételével és építés nélkül. A pályához szükséges kód: 0992-3588-4311

Kíváncsian várjuk, hogy Creative 2.0-val milyen konkrét további lehetőségek lesznek elérhetőek. Addig is pedig használjuk ki, a most rendelkezésünkre álló pályákat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik pálya tetszik a legjobban?

  • 36 %
  • 27 %
  • 36 %