Megerősítette a BioWare, a Deus Ex korábbi írója is az új Mass Effecten dolgozik

Megerősítette a BioWare, a Deus Ex korábbi írója is az új Mass Effecten dolgozik

A forgatókönyvíró korábban a Deus Ex-sorozat két részén, illetve a Marvel's Guardians of the Galaxy-n is dolgozott.

Twitteren jelentette be Michael Gamble, a BioWare projectjeiért felelős igazgató, hogyí Mary DeMarle is csatlakozott a csapathoz, mint a Mass Effect 5 vezető forgatókönyvírója. DeMarle korábban az Eidos Montrealnál dolgozott, egészen addig, míg a stúdiót felvásárolta az Embracer Group.

DeMarle neve elsősorban a Deus Ex-sorozattal nőtt össze, a Human Revolution és a Mankind Divided részeken is dolgozott, utóbbival pedig több díjat is elnyert, többek között a legjobb forgatókönyvért járó elismerést is megkapta a játék a 2016-os Canadian Video Game Awards-gálán, az ugyanezen évben megrendezett The Game Awards-gálán pedig a legjobb RPG-játék kategóriában is jelölt volt a program. Utolsó munkája a Marvel's Guardians of the Galaxy volt, mely a 2021-es The Game Awards-gálán is elnyerte a legjobb forgatókönyvért járó díjat.

A fenti poszt kommentszekciójában többen ez utóbbi játék sikere miatt is örülnek a rajongók, hogy Mary DeMarle is csatlakozott a Mass Effect 5 fejlesztőihez. A játék történetéről sokat viszont nem tudunk, annyit erősített meg csak a BioWare, hogy Shepardöt nem fogják semmilyen módon visszahozni az élők közé. A várakozás alatt pedig a Mass Effect: Legendary Editionbe is belevethetjük magunkat, tavaly ugyanis szép felújítást kapott a népszerű trilógia.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik volt a kedvenc részed a Mass Effect-sorozatból?