Mégsem készül el a Red Dead Redemption és a GTA 4 remaster változata

Mégsem készül el a Red Dead Redemption és a GTA 4 remaster változata

Nem ez az első alkalom, hogy potenciálisan akár remaster változatot is kaphatott volna az első Red Dead Redemption-játék 

Szomorú hírről számolt be Tez2, a Red Dead- és a GTA-közösségben ismert adatszivárogtató. Twitter-profilján közzétett posztjában ugyanis azt állítja, hogy ugyan néhány éve tervben volt, hogy remaster változatot kap a Grand Theft Auto IV, valamint a Red Dead Redemption 1, ezek végül mégsem fognak elkészülni.

Posztjában hozzátette, hogy egyértelműen nincs megnevezve az indoklás, miért nem folytatja a Rockstar ezeket a projekteket, tippje szerint a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition kudarca miatt dönthetett így a fejlesztőgárda – tekintve viszont, hogy már évekkel ezelőtt tervezte ezen játékokat a Rockstar, a Definitive Edition pedig tavaly év végén jelent meg, nem teljesen biztos ezen állításában.

Öröm az ürömben, hogy mind a Red Dead Redemption, mind pedig a GTA 4 játszható Xbox Series X|S konzolokon, amaz ugyanis kompatibilis a korábbi konzolokra készült változatokkal is, azonban előbbi játék 2010-ben, utóbbi pedig 2008-ban jelent meg, a rajongók pedig mindkét esetben régóta kérték a fejlesztőket, hogy készítsék el ezen játékok felújított változatait. Ezen értesülés alapján viszont nem úgy néz ki, hogy a közeljövőben ezek el fognak készülni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik játék felújított változatának örültél volna?