Fortnite: Visszatért a Port-A-Fort

Meglepetést hozott a frissítés.

Végre megérkezett a 21.20-as frissítés, ami tegnapról mára lett elhalasztva. Szerencsére megérte várakozni, és sok újdonság érkezett, amelyek ismét izgalmat csempésznek a Battle Royale-ba. A változtatások között azonban van egy, amelyre valószínűleg senki nem számított, visszatért a játékba a Port-A-Fort.

Ez az item először az 5.40-es patch során került be a Fortnite-ba, és véglegesen – legalábbis eddig azt hittük – a 15.00-ás frissítéssel váltunk meg tőle.

A Port-A-Fort igénybevételével építőanyag nélkül hozhatunk létre egy erődítményt a másodperc tört része alatt, amely menedéket illetve sok helyzetben high groundott biztosíthat a számunkra. A tárgy megtalálható a hagyományos és a Zero Build módokban is – az utóbbiban nincsen lehetőségünk az editelésére.

Hála ennek az unvaultolásnak, a kezdőbb játékosoknak több lehetőségük lesz az építéses harcokban való helytállásra, az építés nélküli módban pedig egy eddig teljesen szokatlan szituáció elé állítja a résztvevőket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örülsz, hogy visszatért a Port-A-Fort?

  • 64 %
  • 9 %
  • 27 %
Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.