Hirdetés

A DMZ néven futó Call of Duty projekt nem egy különálló játék lesz

A korábbi híresztelések sajnos hamisnak bizonyultak. 

Esport1 Podcast

ANA, az attraktív robotlány esete a…

Hirdetés

Idén ősszel nagy dobásra készül az Activision Blizzard, ugyanis érkezik az Infinity Ward gondozásában készülő Modern Warfare 2 remake, illetve a Warzone 2 is, melyek a kiadó tervei alapján új időszámítást hoznak a Call of Duty franchise-ba. A szóban forgó alkotások mellett pár hete felröppent a pletyka, hogy a háttérben készül egy új, különálló játék is, ami az Escape from Tarkov babérjaira törne és ingyenes formátummal rendelkezne. 

Az Activision természetesen nem erősítette meg a szóban forgó értesülést és a nemrég napvilágot látott információk alapján jó oka volt erre. A notórius szivárogtatóként számon tartott Tom Henderson legutóbbi riportja alapján a hír kacsa volt és forrásai úgy fogalmaztak, hogy a DMZ csak egy szimpla játékmód lesz, ami még idén megjelenik a Modern Warfare 2 részeként. Mindemellett a fejlesztők azt tervezik, hogy folyamatosan építik fel a modot ahelyett, hogy bedobnák a játékosokat a Tarkovosított környezetbe. 

Érdekesség, hogy a projekt mögött álló fejlesztőket eléggé frusztrálta a hirtelen jött figyelem és nem szeretnék, ha a magas elvárás rányomná a bélyegét a munkára. Ettől függetlenül a fejlesztés tovább folyik és ha tippelnünk kéne, az Activision megoszt majd néhány információt a játékról. Szerintetek egyébként életképes lenne az Escape from Tarkov koncepciója a Call of Duty világában? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés