Gaming: Itt van végre a God of War Ragnarök hivatalos megjelenési dátuma

Gaming: Itt van végre a God of War Ragnarök hivatalos megjelenési dátuma

Az új CG-trailer és a Jötnar Edition leleplezése sem váratott tovább.

Elérkezett a nap, amelyre milliók vártak világszerte. A Sony és a Santa Monica Studio közösen leleplezte, hogy mikor jelenik meg PS4 és PS5 konzolokra a God of War Ragnarök, a valaha volt legjobb videójáték-sorozat következő fejezete. Kratos és Atreus kalandjaira már nem kell sokat várnotok, ugyanis 2022. november 9-én belevethetitek magatokat a még látványosabb, pörgősebb és véresebb akciók tengerébe.

Új CG-trailer

Hogy megadják az alaphangot, egy új videóval kedveskedtek a rajongóknak az alkotók. Ebben a rövid, mindössze harminc másodperces trailerben láthatjátok apát és fiát egymás oldalán harcolni, akik szokásukhoz híven nem kímélik az ellenséges erőket.

God of War Ragnarök Jötnar Edition

A gyűjtői változatok kedvelőinek is kedveskedett a kiadó, ugyanis elárulták, hogy a július 15-étől előrendelhető Jötnar Editionben egy 16 hüvelykes kalapács (Mjölnir) lapul majd, ami ki máshoz tartozna, mint a mennydörgés istenéhez, Thorhoz.

Természetesen rengeteg más változatban, nem csak a Jötnar Editionben vásárolhatjátok meg a God of War Ragnarököt. Ezeket a kiadásokat teljes valójukban a PlayStation hivatalos weboldalán magatok is megtekinthetitek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te előrendeled majd a Mjölnirt is tartalmazó Jötnar Editiont?