Hirdetés

Skull & Bones: Leleplezte a Ubisoft, hogy mikor mutatja be ismét a játékot

A „jövőbeli nyilvános tesztidőszakokra" is egyre nagyobb az esély.

Esport1 Podcast

ANA, az attraktív robotlány esete a…

Hirdetés

Még a 2017-es E3-on jelentette a Ubisoft a Skull & Bones című játékot, amelyről azóta se sokat tudtunk meg: tavaly például 2022-re halasztották a megjelenését, igaz egy 25 perces, a játékmenetet bemutató videóval igyekeztek kárpótolni a rajongókat.

Azonban újabb információkra már nem kell sokat várnunk, ugyanis július 7-én, csütörtök este 20 órától élő adásban fednek fel több infót a játékról. A kiadó ígéretei között az áll, hogy a bemutatásban sor kerül „a játékmenetre, a kalózkodás sajátosságai, valamint a színfalak mögé is bepillantást" is nyerhetünk. A kezdés előtti 15 percben a felvezető során „sok meglepetésről" is lerántják a leplet.

A játékról a közelmúltban fedték fel azt is, hogy az augusztusi Gamescomon is hallhatunk róla többet, valamint előző hónapban ígérték meg, hogy júliusban egy nagy bejelentést fognak majd tenni, benne a pontos megjelenési dátummal. Utóbbira azóta is várunk, azonban az élő adás hírére az időpont fixálása minden eddiginél biztosabbá vált. Ha te is az elsők között szeretnél megtudni mindent, melyről a fejlesztők beszámolnak, úgy kövesd július 7-én 20:00 órakor a Ubisoft-csatornáján az élő adást, melyet ezen linkre kattintva, illetve alább is elérhetsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te várod már a Skull & Bones megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • GeryDee 1 hónapja
    Jó lenne hallani már felőle valamit. És az a valami ne az legyen, hogy elkaszálták az egészet
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés