Ismét eltolták a Forspoken megjelenését

Ismét eltolták a Forspoken megjelenését

Téged érdekel a Forspoken vagy nem mozgat meg a játék az eddig látottak alapján?

Idén sok nagy játékot elhalasztottak már, például a sokak által várt S.T.A.L.K.E.R. 2-t is. Az ukrán csapat grandiózus játéka csak 2023-ban láthat napvilágot, míg 2022-re egyre kevesebb játék marad.

Az év egyik nagy dobása lehetett volna még a Forspoken, de nem véletlen a feltételes mód, ezt is csak jövőre láthatjuk majd.

A Square Enix és a Luminous Productions látványos, pörgős és varázslatos akció-RPG játéka ráadásul már másodjára csúszik. Eredetileg idén májusban kellett volna megjelennie, de onnan hamar áttették októberre, most pedig egészen 2023 január 24-ig csúsztatták. A fejlesztők elmondása szerint a Forspoken gerince, a játékmenet teljes egészében kész van, de az utolsó simításokhoz még idő kell, így inkább adnak még maguknak egy kis időt.

A döntés mögött persze az is egy nyomós indok lehet, hogy idén októberben olyan programok látnak majd napvilágot, mint az A Plague Tale: Requiem, a CoD MW2 remake vagy a Gotham Knights. Ilyen címek mellett, egy teljesen új IP-nek valószínűleg nem sok esélye lenne.

Pedig a Square Enixre ráférne már egy kis siker. Legutóbbi játékuk, a Babylon's Fall az utóbbi évek egyik leggyengébb nyitányát produkálta, majd pár nap alatt meg is halt. Ebben a pillanatban mindössze 7 ember játszik a játékkal, egy ekkora bukást pedig aligha viselne el a kiadó még egyszer.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!