IEM Köln: Brutális torzsi 1v3 küldte haza a dánokat Kölnből

IEM Köln: Brutális torzsi 1v3 küldte haza a dánokat Kölnből

Tartsatok velünk ma este is, szurkoljuk ki együtt torzsiék következő győzelmét!

Javában tart az IEM Köln versenye, ahol a világ 24 legjobb csapata méri össze Counter-Strike tudását, 24 alakulat pályázik a végső győzelemre, melyet aztán úgyis csak egy csapat érhet el. Egyelőre megjósolhatatlan, hogy melyik lesz ez a csapat, ám az biztos, hogy a magyar szurkolók még izgulhatnak, hiszen még játékban van a MOUZ is, nem is akármilyen formában!

Parádés meccset játszottak tegnap a dán Heroic csapata ellen. A papírforma ellenük szólt, ám az aktuális erőviszonyok már egy nappal korábban is megmutatták, hogy van erő a MOUZban. Bár a NaVi ellen nem jött össze a győzelem, sikerült megszorongatni a HLTV ranglista 2. helyezettjét, ami mindenképpen szép eredmény volt. A gond csak az, hogy ezzel a MOUZ az alsó ágra esett.

A második gond pedig, hogy a jelenlegi legjobb dán csapatot, a Heroicot kapták meg maguk mellé, hibára pedig nem volt lehetőségük. Sajnos az összecsapás első pályája, Vertigo, mégis tele volt hibával. Nem találták önmagukat a pályán torzsiék, legalábbis az első félidőben nem.

Alig tudtak betámadni néhány kört, 12-3-mas Heroic vezetésnél valószínűleg már a markukban érezték a győzelmet cadiaNék. A java azonban még csak ezután jött! 12-3-nál sincs még elveszítve egy pálya, ezt tegnap bemutatta a MOUZ is, akik mintha kicserélődtek volna a második játékidőre és közel hibátlan CT oldallal, 3-12-ről fordítva, 16-13-ra nyerték meg a saját maguk által választott Vertigót.

Innen pedig már nem volt megállás. A MOUZ új erőre kapott, a Heroic pedig egyszerűen nem talált ellenszert torzsiék játékára. Vertigóval ellentétben, Nuke-on már szinte végig a MOUZ irányított, védekezőként és támadóként is uralták a pályát és a meccset, amit így gyönyörű játékot mutatva, 2-0-ás győzelemmel tudtak zárni.

Ráadásul mi magyarok külön örülhettünk, hiszen torzsi az egész meccsen remekül játszott. 42-30-ban végzett a két pálya alatt, fontos, kördöntő frageket szállított csapatának és ő volt az is, aki nem riadt meg attól sem, hogy 1v3-ban maradt Nuke-on, egymaga lezárta a pályát és azzal együtt a mérkőzést is.

Ezzel a Heroic pakolhat haza, a MOUZ pedig tovább küzdhet a rájátszásért és a végső győzelemért. Ma is szerverre lépnek, az esport1tv Twitch csatornán pedig ismét élőben szurkolhattok majd torzsiéknak, akárcsak a meccsnap további résztvevőinek.

Az IEM Köln mai menetrendje az esport1tv-n:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!