Még öt dolog, amit átkerülhetne a Wild Riftből a League of Legendsbe

Még öt dolog, amit átkerülhetne a Wild Riftből a League of Legendsbe

Néhány funkciója annyira jó a Wild Riftnek, hogy nyugodtan átemelhetné többségét a League of Legendsbe a Riot Games.

Tegnap szerepelt öt olyan remek funkció és megoldás, amely a Wild Riftben hatalmas népszerűségnek örvend, azonban a klasszikus League of Legendsben nem elérhető. Most itt van újabb öt dolog, amelyet bátran átrakhatna a mobilos LoL-ból a PC-s változatba a Riot Games. A fejlesztők bizonyára figyelnek a játékosok visszajelzéseire, kéréseire és igényeire, így simán benne van a pakliban, hogy előbb-utóbb ezek tényleg visszaköszönnek majd a világ legnépszerűbb MOBA-játékában.

1. Egyedi hazatérések, bannerek, home guard animációs és a többi

A Riot Games óriási bevételeket termel a kozmetikai tartalmakból, érdekes, hogy még nem próbálkoztak a LoL-ban a mostaninál is több megvásárolható animációval és testreszabható elemmel.

2. Megvizsgálása a modelleknek minden szemszögből

Csak statikus képeken, valamint konkrét mérkőzéseken és a gyakorlómódban lehet megnézni a kliensen belül, hogyan is mutatnak valójában a hősök és a skinek. Nincs lehetőség arra, hogy csak úgy gyönyörködjenek a játékosok a grafikusok és animátorok munkájában.

3. Extra jutalmak az újonnan megjelent hősökhöz kapcsolódóan

Minden frissen bekerült karakter érkezése után vannak az új hőshöz kapcsolódó egyedi küldetések, amelyek apróbb jutalmakkal gyarapítják az idézők gyűjteményét.

4. Kihívások valódi jutalmakkal

A Wild Riftben megtalálható kihívások nem csak számokat növelnek, hanem konkrét gyűjthető jutalmakat is adnak. Ikonkeretek, őrszemek és még számos apróságot szerezhetnek a játékosok, ha teljesítik a feladatokat.

5. Összetettebb és jutalmazóbb első lépések

Az újoncok számára nyitva állnak a kapuk, hogy gyakorló környezetben ismerkedjenek meg a Wild Rifttel, az egyes szerepkörökkel, magával a játékmenettel. Minden teljesített lépcsőfokkal választhat teljesen ingyen a játékos egy-egy hőst a felkínáltak közül.

Ti melyik funkciót látnátok a fentiek közül legszívesebben a LoL-ban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted lesz majd konzolokon játszható League of Legends?