Ugyan ki, ha nem m0NESY talált volna rá újra egy régi, de súlyos bugra?

Ugyan ki, ha nem m0NESY talált volna rá újra egy régi, de súlyos bugra?

Ezt lassan már nehéz elhinni.

Emlékezték még, amikor a belga PGL Majorön egy m0NESY által használt bug kavart indulatokat a csapatok között? Végül a Majorön játszó csapatok megegyeztek, hogy nem használják a bugot és nem is okozott további gondokat, de néhány óráig mindenkiben nagy volt a feszültség. Úgy tűnik M0NESY vonzza az ilyen bugokat, hiszen a napokban egy másik hibát talált a füstökkel, ezúttal Overpasson.

És a sornak még nincs vége. Két napja a G2 a NiP ellen játszott az IEM Köln versenyén, ahol m0NESY ismét belebotlott egy súlyos hibába, bár ezúttal ezzel nem szerzett semmilyen előnyt a meccs közben. Sőt, a G2 ki is kapott Infernón, amivel így a NiP nyerte a meccset 2-1-re.

A banán falánál való lebegés persze koránt sem új keletű dolog, már 2013-ban is létezett a bug. Javítva azóta sem lett, időnként fel-fel tűnik meccseken, persze javarészt csak amatőr játékban.

M0NESYt lassan hivatalos bug keresőként is alkalmazhatná a Valve. Viccet félretéve, szomorú látni, hogy ez a bug szinte egyidős a játékkal és még mindig nincs javítva.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!