Egész héten ingyenes a Star Citizen

Egész héten ingyenes a Star Citizen

Te kipróbálod a játékot? 

Foundation Festival keretein belül július 15-ig most ingyenesen kipróbálhatjuk a Star Citizent. Nem ez az első alkalom, hogy hozzáférünk díjmentesen az űrszimulátorhoz, amely még nincs teljesen kész. Hiába a rajongók általi több százmilliós támogatás, továbbra sem ismerjük a megjelenési dátumot. A több, mint tíz éve készülő játék alfa fázisban van, és több, mint 400 millió dollárt öltek már bele a projektbe.

A kezdőcsomag vált elérhetővé, ahol hat gép közül válogathatunk (Cutlass, Avenger Titan, Dragonfly, Legatus, Arrow, Mercury). Az akció végén azonban vissza kell adnod őket, vagy döntened kell a vásárlás mellett.

Ha az ingyen repülés után úgy döntesz, hogy maradni akarsz a Star Citizen mellett, július 18-ig a Cloud Imperium néhány kedvezményes kezdőcsomagot is kínál, ami azt jelenti, hogy az első hajódhoz és a hozzá tartozó funkciókhoz a szokásosnál olcsóbban juthatsz hozzá. Hasonlóképpen, ha követed a játék ajánlóprogramját, és beszervezel egy barátodat a játékba, akkor kapsz néhány promóciós pontot, amelyeket jelvényekre, aranyra, fegyverekre és járművekre cserélhetsz.

Várod már a játék megjelenését? Kipróbálod az ingyenes verziót?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kipróbálod a játékot a héten?

  • 29 %
  • 71 %