Elhagyja a számozást az új ingyenes Skate játék

Elhagyja a számozást az új ingyenes Skate játék

A megjelenési dátum egyelőre nem ismert.

Még nem tudni pontosan, hogy mikor érkezik a legújabb Skate, de a fejlesztő Full Circle elárult róla néhány részletet.

Egyrészt elhagyják a számozást, így nem a 4. rész jön hivatalosan, hanem csak simán skate. lesz a címe. Ennek ellenére ez nem egy remake vagy reboot lesz, hanem egy új platform, amit folyamatosan fejlesztenek majd. Egy új városban, San Vansterdamban játszódik a nagy nyílt világú játék. Ráadásul ingyenesen elérhető lesz bárki számára platformtól függetlenül. Ugyanis támogatni fogja a cross-playt és a cross-progressiont is.

„A mi álmunk az, hogy a Skate-nek soha ne legyen vége" - mondja Isabelle Mocquard, a Skate-franchise veteránokból és újoncokból álló csapatból alakult fejlesztőstúdió, a Full Circle termékmenedzsmentjének vezetője. 

A Full Circle azt tervezi, hogy a belátható jövőben is folytatja a Skate bővítését, új eseményekkel, kozmetikumokkal és játékelemekkel bővítve a játékosok visszajelzéseire reagálva. Ez az oka annak, hogy ezt teljesen külön játéknak szánják, nem a sorozat egy részének. A cross-play pedig lehetővé teszi, hogy minél többen tudjanak együtt gördeszkázni. Ráadásul akkor és onnan folytathatod, ahol abbahagytad, ha másik eszközről lépsz be, így nagyobb szabadságot biztosítanak a készítők.

Igyekeznek minden szempontból közösségbarát játékot készíteni. Aki amiatt aggódik, hogy play-to-win lesz a játék az megnyugodhat. Mivel ingyenes, lesznek mikrotranzakciók, ám ezekkel nem lehet előnyt vásárolni. Nem kerülnek be lootboxok és nem zárnak el fizetős fal mögé területeket sem. Ugyanazt a játékélményt kapod akkor is, ha úgy döntesz, nem költesz rá, mint ha fizetnél érte,

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ki fogod próbálni az új Skate-t?

  • 38 %
  • 63 %