Ezekkel játszunk majd 2022 második felében – 1. rész

Ezekkel játszunk majd 2022 második felében – 1. rész

Spider-Man, Saints Row, The Callisto Protocol...el leszünk kényeztetve.

Túl vagyunk 2022 első felén, ami gamer szempontból meglehetősen uncsi volt. Bár volt egy-két remek játék az év első hat hónapjában, sok mindent eltoltak és sok mindent inkább a második felére időzítettek. Sebaj, legalább most a nyár végén és az ősszel bőven lesz mivel játszanunk. Épp ezek közül válogatunk most nektek össze 10 játékot, azt a 10 programot, amire mindenképpen érdemes lesz figyelni 2022 második felében.

Jöjjön a 10-es lista első fele!

Marvel's Spider-Man

Nem mai darab már a játék, mégis 2022 augusztusának egyik legfontosabb megjelenése. Hiszen a valaha volt egyik legjobb Pókemberes játék végre PC-re is ellátogat! Augusztus 12-én érkezik a PC-s Remastered kiadás, ami minden bizonnyal óriási siker lesz. Nehéz lenne ezt elrontani a Sonynak, hiszen óriási a hype, a játék pedig fantasztikus, ezt már jó ideje tudjuk.

Marvel's Midnight Sun

Nem a Spider-Man lesz az egyetlen Marvel játék az elkövetkező hetekben. Valószínűleg kevésbé lesz népszerű, hiszen stílusából fakadóan jóval inkább rétegjáték, de a Marvel's Midnight Sun jó eséllyel egy remek akció-RPG-t ad majd nekünk, méghozzá október 7-én, PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en.

Saints Row

Óriási 50-50 játék a Saints Row, legalábbis szerintünk. Sosem volt a legjobb széria, de a GTA-klónok között szórakoztatónak számított, egészen addig amíg ki nem fulladt. Az új rész nem is folytatás, hanem reboot lesz, meglátjuk mekkora sikerrel. Augusztus 23-án jön az új Saints Row, PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, de mi tartunk tőle, hogy förtelmes lesz.

Skull and Bones

Nem hittük volna, hogy valaha megéljük ezt a napot, de a Skull and Bones tényleg megvalósul. Sok évnyi szenvedés, többször újraindított fejlesztés után csak testet ölt a Ubisoft kalózos játéka. Ráadásul nem kell sokáig várnunk, november 8-án jön a játék, PC-re, PS5-re, Xbox Series X/S-re és Stadiára.

The Callisto Protocol

Anno mikor bejelentették, hogy készül egy új horrorjáték, ami hajaz a Dead Space, de a PUBG-univerzumában játszódik, csak fogtuk a fejünket. Miért kell ezt összemosni a PUBG-val?

Szerencsére végül a fejlesztők is belátták, hogy ez fölösleges, a The Callisto Protocolnak végül nem lesz semmi köze a PUBG-hoz és ez valószínűleg jót is tesz neki. A The Callisto Protocol december 2-án érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, mi pedig tárt karokkal várjuk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!