Gaming: Egy üstben ülve, kalapáccsal a kezében játszott a népszerű streamer

Gaming: Egy üstben ülve, kalapáccsal a kezében játszott a népszerű streamer

Az emberi kreativitás egy újabb szintet ért el.

Maximilian "HandOfBlood" Knabe neve ismerős lehet, ha követtétek az EU Masters 2022-es tavaszi eseményeit. A Prime League-et (német LoL-liga) többek között az az Eintracht Spandau képviselte, amelyet a népszerű német youtuber alapított 2021 őszén. A csapat végül nem ért el átütő sikereket a csoportkörökben, a 9-11. helyen végeztek az LEC utáni legnagyobb európai LoL-versenyen. A League of Legends csapatának menedzselése mellett HandOfBloodnak jutott ideje arra az elmúlt napokban, hogy megépítse a saját valóságát, amelyben félmeztelenül, egy üstben ülve, kezében szivacskalapáccsal irányítja a Getting Over It with Bennett Foddy főhősét.

Nackt im Kessel, avagy Meztelenül az üstben

A billentyűzet és az egér a gyengék fegyvere, gondolhatta a tartalomgyártó, amikor összeállt a fejében az őrült koncepció. A játékhoz hasonló szerelésében megpróbálkozott azzal, hogy minél magasabbra másszon a különböző akadályokkal teli pályán. Az eredmény nem volt túl meggyőző, de legalább mind a videós, mind a nézők remekül szórakoztak.

A Getting Over Itet megvásárolhatjátok Steamen, Bennett Foddy egyszemélyes alkotásáért mindössze 6,99 eurót, avagy 2860 forintnak megfelelő összeget kell kifizetnetek. Ezért kaptok egy olyan élményt, amely teli van kihívással, kiabálással, rage-dzsel és frusztrációval. A speedrunnerek természetesen megmutatták, hogy egy perc környékére le tudják szorítani a teljes játékidőt, azonban ehhez rengeteg gyakorlás és kifogástalan izommemória szükséges. Egy átlagos játékos akár hosszú órákra is elveszhet a furcsa világban, ahol ott egy férfi, egy üst és egy kalapács.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha a Getting Over It with Bennett Foddyal?

Gaming - A májusi eső miskolci OGEX-et ér

Az Észak-Magyarországi régió legnagyobb városát is beveszi az Országos Gaming Expo, hogy a geek kultúra válogatáskazettájával kedveskedjen az ott lakóknak.