Fortnite: Új fegyver és új tárgy is érkezett a frissítéssel

Fortnite: Új fegyver és új tárgy is érkezett a frissítéssel

A 21.30-as frissítéssel több újdonságot is kaptunk.

Most kivételesen a hétfői napon érkezett az update, ami a szigeten megtalálható tárgyak területén több változást is hozott. A Combat SMG visszakerült a competitive módokba, megjelent egy új fagylalt item, és megkaptuk a Prime Shotgunt.

A Prime Shotgun minden ritkaságban megtalálható a pályán, azonban a competitive módokban nem szerepel. A legendás változata testre 96-ot, fejre pedig 159-et sebez. 4 töltényt tartalmaz a tárja és az újratöltési ideje 4,5 másodperc. Összesen öt különböző kinézetű fagylalt vált elérhetővé, amelyekkel képesek lehetünk az életünket és a pajzsunkat is visszatölteni.

Ezzel a frissítéssel került be a nyári event a játékba, amely napokon belül kezdetét veszi, és remélhetőleg sok izgalmas programot hoz el nekünk. 

A season elején kiszivárogtatott fegyverek közül már csak az Overload Shogtun volt az, amelyik nem került be a játékba. Valószínűleg ezt kaptuk most meg Prime Shotgun néven, és ezzel be is zárult a kör. Ettől függetlenül érkezhetnek további tárgyak az évadban, amelyekről még nem kerültek ki leakek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Tetszik az új shotgun?

  • 30 %
  • 50 %
  • 20 %