s1mple: „Szerintem ez volt a legkeményebb döntő, amit valaha játszottam”

s1mple: „Szerintem ez volt a legkeményebb döntő, amit valaha játszottam”

A döntőről, sdy-ról és az elhajított ezüstéremről beszélt s1mple egy, a HLTV-nek adott interjúban.

Az IEM Köln döntője után s1mple lett a torna MVP-je, hiába kaptak ki az utolsó körökben Twistzz zseniális játéka miatt. Az ukrán játékos nem sokkal a mérkőzés után a HLTV-nek adott interjút, ebből kiderült, miért kaptak ki szerinte, mit gondol sdy-ról most, illetve mi is történt igazából azzal az éremmel, amit elhajított.

A játékos szerint jó érzés volt a kölni közönség előtt játszani a döntőben, egészen addig, amíg nem jöttek az utolsó körök Nuke-on, amikor Twistzz lerohanta őket A-n kétszer is:

„Szerintem ez volt a legkeményebb döntő, amit valaha játszottam, mind a tíz játékos és az edzők is hatalmas tapasztalattal bírnak. De Mirage-on és Nuke-on sem jött össze a CT-oldal. Főleg Nuke-on, ahol tudtuk, hogy meg fogják csinálni azt a támadást, de egyszerűen... néhány játékosunk elfelejtette, hogy el kell foglalni maint, füstölni kell az ajtót és el kell foglalni maint, de ez az új szerepek miatt történt így.”

Ezután sdy-ról kérdezte s1mple-t a HLTV munkatársa. Elmondása szerint örül, amiért sdy a csapatban van, látja benne a tüzet és a tenni akarást, csak még idő kell neki. A NAVI sztárja egyébként rögtön a vereség után adott vesztesinterjút a színpadon, akkor kissé félreérthető módon fogalmazott azzal kapcsolatban, hogy sdy-jal folytatják-e a szünet után is – sokan arra a konklúzióra ugrottak, hogy s1mple élőben rúgta ki a társát. De a mostani válasz alapján ez inkább csak félreértésnek tűnik, elégedettek a játékával.

S1mple egy másik érdekes pillanata volt az IEM Köln színpadán, amikor a díjosztó után a közönség tagjai közé hajította a második helyért járó érmét. Ezt sokan úgy értelmezték, hogy a frusztráció miatt történt. Igazából nem lenne a világ vége, ha tényleg ezért tette volna, egy kompetitív emberről van szó, akinek a győzelem számít. A HLTV-nek adott interjúban viszont nevetve elárulta, hogy „nem, állandóan ezzel a táskával utazok, már ennek a nagy DHL MVP-díjnak sincs hely és még ez a medál is... túl sok medál van már ebben a táskában, haza kell vinnem őket”.

Egy erről készült videóban egyébként egyértelműen látszik, hogy a játékosnak jó kedve volt, amikor a közönség egy tagjának odadobta az érmét:

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!