Újabb részletek derültek ki a God of War Ragnarök történetéről

Újabb részletek derültek ki a God of War Ragnarök történetéről

A Sony beszámolója alapján pontosabb képet kaptunk arról, hogy mire is számíthatunk a játéktól.

Több évnyi várakozás után elérhető közelségbe került a God of War Ragnarok megjelenése: november 9-én a PS4- és PS5-tulajdonosok ismét belevethetik magukat Kratos kalandjaiba. Ahogy pedig ehhez a dátumhoz közelítünk, újabb és újabb részleteket oszt meg készülő játékáról a Sony, ezúttal a történet kapcsán osztottak meg egy kevés információt a játék hivatalos PlayStation Store oldalán.

A Fimbulwinter már javában zajlik. Kratosnak és Atreusnak el kell utaznia a Kilenc Birodalom mindegyikébe, hogy válaszokat keressen, miközben az asgardi csapatok arra készülnek, hogy a megjövendölt csata véget vet a világnak. Útjuk során misztikus tájakat járnak be, és rettentő ellenfelekkel szembesülnek szörnyek és az északi kíméletlen istenek személyében. A Ragnarök egyre közeleg. Kratosnak és Atreusnak választania kell saját, illetve a birodalmak biztonsága között." - áll szó szerint a játék PS Store-oldalán.

Ez a rövid bemutatás ki is emel néhány fenyegetést, amellyel Kratosnak, valamint Atreusnak is szembe kell majd néznie, többek között például a címben is szereplő Ragnarökkel is. A Kilenc Birodalomban ehhez igazán változatos és egyedi környezetet is fog majd nyújtani a játék, ahol Alfheimben, Asgardban, Helheimben, Jotunheim, Midgardban, Muspelheimben, Niflheimben, Svartalfheimben és Vahaeimben is utazhatunk, vagy épp teljesíthetjük feladatainkat. Bízzunk benne, hogy a birodalom további részeit újabb bemutató videóban jobban megismerhetjük majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te várod már a God of War: Ragnarök megjelenését?