BLAST igazgató: „A BLASTot mindig érdekli egy Major rendezése”

BLAST igazgató: „A BLASTot mindig érdekli egy Major rendezése”

Évek óta hallani a pletykákat, hogy a BLAST nem is akar Majort rendezni, ám az új igazgatójuk másképp látja ezt.

Charlotte Kennyvel, a BLAST ügyvezető igazgatójával készített interjút nemrég a Pley.gg. Ebből kiderült, hogy a korábbi pletykákkal ellentétben a BLAST nyitott lenne egy Major szervezésére, azonban azt nem volt hajlandó elárulni Kenny, hogy pályáznak-e a 2023-as tavaszi Majorre.

„Mindig sok kommentet kapunk arról, hogy érdekel-e minket egy Major rendezése vagy sem. Csak hogy eloszlassam a pletykákat; A BLASTot mindig érdekli egy Major rendezése. Ami fontos, hogyha a közösség akar egy BLAST által rendezett Majort, akkor mi biztosra menjünk, hogy az lesz a valaha volt legjobb Major és illeszkedik a stratégiánkba. Érdemes lesz figyelni ránk. Ha elérkezik az ideje, csinálunk egy Majort” – válaszolta Kenny arra a kérdésre, hogy érdekelné-e őket egy Major.

Amikor Kennyt megkérdezték arról, hogy beszállnak-e a 2023-as tavaszi Major rendezéséről szóló versenybe, azt felelte, nem kommentálja, de érdemes lesz figyelni és „világgá kürtöljük, ha készen állunk egy Majorre”. Az interjúban a már említett stratégiáról is beszélt a BLAST igazgatója. Ebből kiderült, hogy egyelőre a 2018-2019-es szintre próbálnak visszajutni, miután a koronavírus-járvány miatt nem tudtak arénarendezvényeket tartani. A BLAST-nak komoly tervei vannak 2023-ra, akkor indulhatnak be igazán, ezért Kenny szerint érdemes lesz figyelni rájuk.

A közösség régóta vágyik a magas produkciós értéke miatt egy BLAST Majorre. Az ESL mellett egyedüliként megmaradt nagy CS:GO rendezvényeket szervező cég azonban nem kapott eddig esélyt. Ennek SPUNJ szerint jó oka volt. 2021 decemberében a kommentátor azt mondta, hogy nem érdekli a céget a dolog, nem is szoktak pályázni a Valve-nál. Továbbá szerinte az is szerepet játszhat, hogy nem szerveztek még hasonló kaliberű eseményt, minden versenyük nyolc csapatos, míg a Major huszonnégy.

Borítókép: BLAST
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!