Még meg sem jelent a FIFA 23, de máris öngólt lőtt az EA

Még meg sem jelent a FIFA 23, de máris öngólt lőtt az EA

Ennyiért mindenképpen megéri!

Hosszas várakozás után, végre bemutatkozott a FIFA 23, annak teljes pompájában. Az új rész, az EA Sports és a FIFA közös munkájából származó utolsó felvonás az eddigi legjobb, legnagyobb, legszebb FIFA-nak ígérkezik. Ha lemaradtál az előzetesről, itt pótolhatod azt.

Néhány hetet várni kell még a játékra, addig az EA minden erejével hype-olja majd a közösséget az új FIFA-ra és persze próbálja elkerülni a bakikat. Utóbbi célkitűzést tegnap máris a kukába vágták, hiszen elég nagy hiba csúszott a gépezetbe.

A FIFA 23 már előrendelhető az Epic Games Store-ban is, tegnap pedig közel fél órán át, nagyjából 25 forintért lehetett megvásárolni a FIFA 23 Ultimate kiadását, amit egyébként kemény 100 dollárért vesztegetnek. Egy hiba eredményezte mindezt, ami miatt az indiai Epic Games Store-ban 4,8 rúpiáért, azaz 0,06 amerikai dollárért volt előrendelhető a játék.

Egy VPN-nel bárki kihasználhatta ezt a hibát és persze ki is használták. Rengetegen rendelték így elő a játékot 25 forintért, az EA pedig eddig nem szólt volna, hogy mi lesz ezekkel a vásárlókkal. Vajon megtarthatják a játékukat vagy az EA visszaveszi majd azokat? Valószínűleg pár napon belül ez is kiderül.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!