Esport1 Podcast: Kiss Norbival beszélgettünk a kamionversenyzésről és a 2022-es Magyar Nagydíjról

Esport1 Podcast: Kiss Norbival beszélgettünk a kamionversenyzésről és a 2022-es Magyar Nagydíjról

Már elérhető Podcastunk legújabb része, ami ezúttal a kamionversenyzés és persze Kiss Norbi körül forog!

Elindult az Esport1 Podcast, aminek már több adását is hallgathatjátok. Kiveséztük már az EA és a FIFA szakítását, az MMORPG-piacot és Vizicsacsi LoL-es karrierjét is, most pedig egy egészen új témával jövünk.

Tavasszal élőben követhettétek a Magyar E-sport TV kínálatában a virtuális kamion Európa-bajnokságot, néhány héttel később pedig elindult a valós szezon is, amit ugyancsak élőben követhettek a twitch.tv/esport4tv csatornán. A 2022-es szezon fele már lement, a magyar Révész Racing és Kiss Norbi pedig remekül teljesített az eddigi futamokon.

Néhány héttel ezelőtt meghívást kaptunk a csapattól, a Révész Racing vendégeként látogathattunk ki a Hungaroringre, ahol magyar szurkolók ezreivel drukkolhattunk Kiss Norbinak.

Podcastunk legújabb részében pedig erről beszélgetünk, természetesen Kiss Norbert, a Révész Racing háromszoros Európa-bajnok versenyzőjének és Bakó Csaba, a Révész Racing versenymérnökének társaságában.

Ha szeretnétek még több adást meghallgatni, akkor mindenképpen keressétek fel az Esport1 podcast saját oldalát, ahol különböző témák várnak titeket!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!