Két új pályát tesztelt a Valve, közel egy frissítés?

Két új pályát tesztelt a Valve, közel egy frissítés?

Közeledik a CS:GO 10. születésnapja és lehet új pályák is érkeznek, nem csak kapszula.

Az új Tuscant és a wingman pályának szánt Prime-ot is tesztelte július 18-án a Valve. Az augusztusban már 10. születésnapját ünneplő CS:GO-hoz régóta tudjuk, hogy egy új matricakapszula érkezik majd a jeles alkalom ünnepléseként, de nem elképzelhetetlen, hogy a pályák között is lesz egy kis frissítés.

A gabefollower tweetjéből kiolvasható információkhoz hozzátartozik, hogy azért szerepel mindkét képen a game/mapgroupname után de_tuscan, mert a fejlesztők a konzolt használják a pályaváltáshoz. Mint az időpontokból is látszik, a tesztek egymás után történtek, tehát Tuscan kipróbálását követően a játékban váltottak át Prime-ra, így az eredeti pálya neve maradt a game/mapgroupname után.

Tuscan május óta játszható, azóta a FACEIT Mapcore hubján bárki kipróbáhaltja 5v5-ben. Már egy félig komoly profi meccset is láthattunk a cpl_mill ötletén, valamint Brute és catfood munkáján alapuló új, CS:GO-ra szabott Tuscanen: a BLAST Premier tavaszi döntőjének showmatchét játszották itt júniusban. Ami Prime-ot illeti, ez RZL és Kitten legújabb Wingman pályája, ami július elején került fel a Steam Műhelybe és azóta játszható is a Mapcore hubon. Ami közös a két pályában, hogy látvány terén a készítők kimaxolták, amit a Source motoron lehetséges – ezt alábbi galériánkban alaposabban is szemügyre vehetitek.

Kattints a képre a galériáért!

Borítókép: Catfood–Brute
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!