Fortnite: A profik imádják a Storm Surge új változatát

Fortnite: A profik imádják a Storm Surge új változatát

Egyesek szerint ez a valaha volt legjobb változtatás. 

A Storm Surge arra hivatott, hogy harcra kényszerítse a játékosokat, ezzel felpörgetve az eseményeket. A competitive módokban aktiválódik, amikor az adott körök szűkülésekor még túl sok résztvevő van életben. Ilyenkor az addig legkevesebb sebzést kiosztó játékost vagy csapatot veszi célba, és folyamatos sebzést mér rájuk, míg a játékosszám lecsökken a kívánt mennyiségre. 

A július 19-én érkezett frissítéssel az Epic Games megváltoztatta az eddigi értékeket, ezzel nagyobb szerepet adva a Storm Surge-nek a versenyek során.

Ahogy a képen is látható, a második szűkülésnél az eddigi 70 helyett már 64 játékosnál aktiválódik, a harmadik szűkülésnél 54-nél, a negyedik szűkülésnél 50 játékos helyett 44-nél, az ötödiknél pedig 40-nél. A továbbiaknál nem történt változás. Ez azt eredményezi, hogy a játékosoknak még inkább a harcra, és a sebzés kiosztására kell törekedniük, a bujkálás helyett.

A frissítéssel kapcsolatban többen is megszólaltak. Voltak akik az eddigi legjobb változtatásnak gondolják, és szerintük fontos szerepe lesz a versenyek jövőjében.

„Ez a valaha volt legjobb változtatás. Az összes agyhalott gyerek képtelen lesz játszani ezek után" – írta JannisZ a kedves szavakat, amellyel az edzője is egyetértett.

Ha még minket hétköznapi játékosokat nem is igazán érintenek a hasonló változtatások, izgalmas figyelni, hogy milyen irányba tart a kedvenc játékunk competitive vonala.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted hasznos ez a változtatás?

  • 27 %
  • 18 %
  • 55 %